Εντυπωσιακή τεχνική για τα απόλυτα trendy ombre μαλλιά

Εντυπωσιακή τεχνική για τα απόλυτα trendy ombre μαλλιά
Τα Ombre Hair είναι και πάλι μια από τις κορυφαίες τάσεις της Άνοιξης 2016 στον τομέα της βαφής μαλλιών. Επιλέξτε λοιπόν κι εσείς να κάνετε τα μαλλιά σας σε δυο αποχρώσεις, η μια εκ των οποίων θα ξεκινάει από την μέση του μήκους τους προς τις άκρες. Πρόκειται για μια επιλογή που μπορεί να γίνει με μεγάλη αντίθεση ανάμεσα στα δυο χρώματα ή διαλέγοντας απλά μια βαφή 1-2 τόνους πιο ανοιχτή για να τα φωτίσετε.

Αν πάλι σας αρέσουν τα extreme στυλ μπορείτε να επιλέξετε να βάψετε τις άκρες των μαλλιών σας ένα ασυνήθιστο χρώμα όπως μπλε, πράσινο, μοβ, ροζ, γκρι ή έντονο κόκκινο.

Η τεχνική δημιουργίας του Ombre γινόταν μέχρι σήμερα απλά χρησιμοποιώντας το πινελάκι για την βαφή μαλλιών και απλώνοντας το χρώμα που θέλετε από το μέσο του μήκους της τρίχας προς τις άκρες, ωστόσο ο κομμωτής της Κωνσταντινούπολης Ozden Kurtur μας παρουσίασε μια ακόμη πιο εύκολη τεχνική την οποία μπορείτε να κάνετε και μόνη σας στο σπίτι.

Η νέα αυτή μέθοδος για την δημιουργία των Ombre Hair γίνεται με την χρήση μιας βούρτσας, κατά προτίμηση πλατιάς, αλλά μπορεί να γίνει εξίσου εύκολα και με μια στρογγυλή βούρτσα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απλώσετε στην βούρτσα την βαφή και να χτενίσετε τα μαλλιά σας.

Δείτε αναλυτικότερα την μέθοδο στα βίντεο που ακολουθούν και μάθετε τη νέα πανεύκολη τεχνική του Ombre.
Πηγή:beautetinkyriaki
Scroll To Top