Τα μάτια είναι η περιοχή του προσώπου που προδίδει την ηλικία μας και η πρώτη που εμφανίζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης, αφού είναι η επιδερμίδα μας είναι πολύ ευαίσθητη στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Οι πρώτες ρυτίδες, τα σημάδια κούρασης, οι σακούλες από την αϋπνία, η αφυδάτωση, οι μαύροι κύκλοι, όλα τα πρώτα προβλήματα της επιδερμίδας αφορούν την περιοχή γύρω από τα μάτια.
Δυστυχώς, ο σύγχρονος τρόπος ζωής κάνει τα συμπτώματα ακόμα πιο εμφανή σε μικρές ηλικίες, γι’ αυτό και αναλόγως επενδύουμε σε μια καλή κρέμα ματιών, μια απλή ενυδατική ή μια πιο ενισχυμένη για μεγαλύτερες ηλικίες.

Ήρθε όμως η στιγμή να μάθουμε πως πρέπει να εφαρμόζουμε την κρέμα ματιών για να έχει αποτέλεσμα:
1. Η εφαρμογή πρέπει να γίνεται πρωί και βράδυ, αφού πρώτα έχουμε καθαρίσει το πρόσωπό μας από το μακιγιάζ και τους ρύπους και το έχουμε ξεπλύνει με τα κατάλληλα προϊόντα και αφού περιποιηθούμε την περιοχή των ματιών αφαιρώντας και το παραμικρό ίχνος μακιγιάζ από τα μάτια και τις βλεφαρίδες μας. Καλό είναι για το σκοπό αυτό να χρησιμοποιήσεις λαδάκι ειδικό για την αφαίρεση του μακιγιάζ στα μάτια και εφαρμόζοντάς το σε βαμβάκι με απαλές κινήσεις να κάνεις τον σωστό καθαρισμό.

2. Βάζουμε μικρή ποσότητα από το προϊόν στα σημεία κάτω από τα μάτια -όχι κοντά στα βλέφαρα, για να μην ερεθιστούμε- και συνεχίζουμε προς τα πάνω στο κόκκαλο εκεί που είναι τα φρύδια μας, ακολουθώντας τη φορά τους, και στη συνέχεια χρησιμοποιούμε τα δάχτυλα για να την εφαρμόσουμε με ταμποναριστές απαλές κινήσεις. Με αυτό τον τρόπο βοηθάμε στην σωστή αιμάτωση της περιοχής. Δε στεγνώνουμε το προϊόν, αντιθέτως αφήνουμε την υγρασία να απορροφηθεί σταδιακά από την επιδερμίδα μας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!