Το πολυαναμενώμενο ντεμπούτο του Kim Jones στον οίκο Fendi και τις γυναικείες συλλογές μόλις έγινε πραγματικότητα.

Το show του οίκου για την haute couture συλλογή Άνοιξη- Καλοκαίρι 2021 μεταδόθηκε live από το Palais Brongniart στο Παρίσι και στην πασαρέλα περπάτησε με τις αιθέριες δημιουργίες του Jones ένα all star cast μοντέλων: από την Kate Moss και την κόρη της Lila Grace Moss, τη Naomi Campbell και την Christy Turlington μέχρι τις Cara Delevigne και Bella Hadid.

Ωστόσο τις εντυπώσεις έκλεψε και το glam beauty look των μοντέλων που ήταν μοναδικό.

Ο διάσημος hairtylist Sam McKnight «συμπλήρωσε» τα πλούσια σχέδια του Jones επιλέγοντας wet hair looks στην πιο glamorous εκδοχή τους. Ανεβάζοντας μία behind the scenes φωτογραφία του pinned updo της Kate Moss στο προφίλ του στο Instagram, o McKnight αποκάλυψε πως η έμπνευσή του ήταν «το πνεύμα του Bloomsbury, παγιδευμένο σε μια καταιγίδα μέσα σε έναν κήπο».

 

 

Ο οίκος Fendi προμήνυσε το δυναμικό comeback όχι μόνο των wet hair looks, αλλά και των περίτεχνων αξεσουάρ μαλλιών. Τα χτενίσματα των μοντέλων, διακοσμήθηκαν από εντυπωσιακά αξεσουάρ της Ιταλίδας σχεδιάστριας Delfina Delettrez.

 

 

Τόσο τα γυάλινα χτενάκια, όσο και τα statement ear cuffs με πέρλες ενίσχυαν ακόμα περισσότερο τον κομψό και μυστηριώδη χαρακτήρα του beauty look.

Ο Peter Philips επιμελήθηκε το μακιγιάζ χαρίζοντας στα μοντέλα φρέσκια επιδερμίδα με ελαφρώς ροδαλά μάγουλα, ενώ τράβηξε την προσοχή στα μάτια, εφαρμόζοντας μια ιριδίζουσα σκιά στις εσωτερικές γωνίες και την γραμμή των κάτω βλεφαρίδων και ενισχύοντας την καμπυλότητα των βλεφαρίδων με ένα curler.

Η πλειονότητα των μοντέλων περπάτησε στο catwalk έχοντας ζουμερά glossy χείλη, ενώ για λίγα από αυτά προτιμήθηκαν τα κόκκινα χείλη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!