Τα primers προσώπου, είναι το πρώτο βήμα του μακιγιάζ και υπόσχονται να προετοιμάσουν το πρόσωπο και να δημιουργήσουν έναν άψογο «καμβά», ώστε η εφαρμογή του makeup να είναι παιχνιδάκι.

Με υφή gel, κρέμας ή ρευστή, το primer έρχεται να γεμίσει λεπτές γραμμές, να μειώσει οπτικά το μέγεθος των πόρων, να απαλύνει τις ξηρές ζώνες, να εξουδετερώσει τη λιπαρότητα, να δημιουργήσει δηλαδή τις ιδανικές συνθήκες για την τέλεια εφαρμογή της βάσης.

Και, ακριβώς επειδή ως διάφανο φιλμ μεσολαβεί ανάμεσα σε προβλήματα όπως η λιπαρότητα ή η τραχιά υφή της επιδερμίδας και στο makeup, το primer βοηθάει στο να μείνει ακόμα πιο σταθερή και αναλλοίωτη η βάση σας, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες.

Πώς θα εφαρμόσετε το primer προσώπου:

Αφού καθαρίσετε το πρόσωπό σας και απλώσετε την ενυδατική σας, περιμένετε λίγα λεπτά μέχρι να απορροφηθεί από την επιδερμίδα. Ξεκινήστε από το κέντρο του προσώπου και απλώστε ελάχιστη ποσότητα προϊόντος, κάνοντας μικρές ταμποναριστές κινήσεις με τα δάχτυλα ή ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ.

Μην το παρακάνετε με την ποσότητα, θεωρώντας πως θα πάρετε καλύτερο αποτέλεσμα – να θυμάστε ότι (και) σε αυτή την περίπτωση, «less is more». Περιμένετε ένα λεπτό να σταθεροποιηθεί και συνεχίστε με το makeup.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!