Πρόσφατα το γνωστό supermodel και νέα μανούλα, Gigi Hadid με αφορμή τη φωτογράφισή της για την καμπάνια του νέου αρώματος Ralph’s Club του Ralph Lauren, έδωσε μια συνέντευξη στο Harper’s Bazaar που μίλησε για τις αλλαγές που έκανε στη beauty ρουτίνα της από τότε που έγινε μαμά!

Χαρακτηριστικά, η ίδια δήλωσε: «Έχω απλοποιήσει την ρουτίνα μου στα απολύτως απαραίτητα. Προφανώς όταν έχω δουλειά, κάνω περισσότερα. Αλλά όταν είμαι σπίτι, είμαι full-time μαμά».

«Ξυπνάω το πρωί, πλένω το πρόσωπό μου, φοράω ενυδατική, αποσμητικό και λίγο άρωμα», αναφέρει η Hadid. «Αλλά αν δεν έχω χρόνο, δεν θα βαφτώ. Έχω τα μαλλιά μου συνέχεια πιασμένα σε bun για να μη φριζάρουν. Προφανώς, κάπου ενδιάμεσα θα υπάρξουν και κάποιες στιγμές που θα περιποιηθώ τον εαυτό μου. Προσπαθώ να βρω λίγο χρόνο για μένα μέσα στην εβδομάδα, για να κάνω ένα facial ή ένα πραγματικά απολαυστικό μπάνιο για να χαλαρώσω» πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Έχω κάποια λίγα μυστικά που μου δίδαξε η μαμά μου, αυτό είναι σίγουρο. Δεν μου έδωσε ποτέ συμβουλές πώς να κάνω το μακιγιάζ μου ή το skincare μου, αλλά εγώ την παρακολουθούσα για να μαθαίνω. Είχε μια πολύ απλή, φυσική προσέγγιση για την περιποίηση της επιδερμίδας. Δεν το παράκανε με τα προϊόντα και εγώ ακολουθώ το παράδειγμα της, πιστεύω στο “less is more”. Πιστεύω, λοιπόν, πως θα διδάξω στην Khai να προτιμάει την απλότητα στο μακιγιάζ, όπως με δίδαξε και εμένα η μαμά μου».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!