Η Hailey Bieber πρόσφατα μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok αποκάλυψε ένα μικρό κόλπο που υπόσχεται να απογειώσει το μανικιούρ ή το πεντικιούρ μας. 

Συγκεκριμένα, η Hailey Bieber, με τη βοήθεια της αγαπημένης της nail artist Zola Ganzorigt, έκανε ένα βίντεο και αποκάλυψε το εξής: 

«Εάν αναμείξεις οποιαδήποτε απόχρωση βερνικιού σού αρέσει με ένα διάφανο βερνίκι, ανοίγεις τον τόνο κατά πολύ και το κάνεις πιο ανοιχτόχρωμο, αραιώνοντας ταυτόχρονα και τη σύσταση του προϊόντος για να είναι πιο ελαφριά. Ανάλογα μάλιστα με την ποσότητα του καθαρού, άχρωμου βερνικιού που θα ρίξεις, τόσο πιο πολύ θα ανοίξει το χρώμα, γεγονός που σου επιτρέπει με κάποιον τρόπο να ελέγξεις το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό στην ουσία σού δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις διαφορετικούς τόνους από ένα μόνο βερνίκι, πράγμα που μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο σε κάποιες περιστάσεις. Δεν διαφέρει πολύ από τη γνωστή σε όλες μας τακτική τού να αναμειγνύεις διαφορετικές αποχρώσεις για να δημιουργήσεις ένα νέο χρώμα (όπως γίνεται και στη ζωγραφική), το διάφανο ωστόσο βερνίκι που αραιώνει ταυτόχρονα και τη σύσταση του βερνικιού κάνει τη διαφορά».

Η Hailey Bieber προτιμά να το κάνει με μπεζ και ροζ αποχρώσεις, όπως φάνηκε και στο βίντεο, ενώ πιθανότατα είναι και η τεχνική που ακολουθεί για να δημιουργήσει τα περιβόητα glazed-doughnut nails.

 

@haileybieber Here’s my nail combo the is to mix whatever color you choose with clear polish to thin it out ✨ @Zola ♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!