Η Ashley Graham επανακυκλοφορεί το πιο hot lip kit που πρέπει να αποκτήσεις!

Η Ashley Graham επανακυκλοφορεί το πιο hot lip kit που πρέπει να αποκτήσεις!

Το δημοφιλές μοντέλο Ashley Graham, κυκλοφόρησε πρόσφατα την τελευταία του beauty συλλογή ακολουθώντας τα βήματα διάσημων προσωπικοτήτων που εκτός από την βασική τους απασχόληση, προχωρούν σε επιχειρηματικές κινήσεις είτε στον χώρο του beauty είτε στον χώρο της μόδας και της ένδυσης.Η lip συλλογή της που είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με το brand Revlon φέρει το όνομα Worship Lip Kit και αποτελεί ένα ολοκληρωμένο kit για τα πιο όμορφα χείλη. Μάλιστα όταν κυκλοφόρησε λίγο νωρίτερα αυτή τη χρονιά έγινε ανάρπαστη σε μόλις τρεις ώρες. Έτσι, το διάσημο μοντέλο αποφάσισε να την επανακυκλοφορήσει.The ultimate lip kits

Η special edition beauty line περιλαμβάνει lip gloss σε έντονα χρώματα που κάνουν ακόμη πιο εντυπωσιακές τις εμφανίσεις των γυναικών και τα χείλη τους να μοιάζουν πιο σαρκώδη και σέξι από ποτέ.

Οι αποχρώσεις των lip glosses, είναι αποχρώσεις που φοράει η εκθαμβωτική Ashley Graham και αναδεικνύουν στο έπακρον τα εντυπωσιακά της χείλη. Ακόμη, το kit περιλαμβάνει κραγιόν και μολύβι για τα χείλη ώστε να κάνετε το απόλυτο περίγραμμα.

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη πρώτη κυκλοφορία του Worship Lip Kit, το beauty kit ξανακυκλοφορεί με την προσθήκη μίας ακόμη υπέροχης απόχρωσης για τα χείλια. Η νέα απόχρωση ονομάζεται Unapologetic και αναμένεται να ξετρελάνει τις beautistas. Το δεύτερο λανσάρισμα του kit θα γίνει στην Αμερική, αύριο στις 16 Απριλίου. Stay tuned!
Scroll To Top