Η Beyoncé μας δείχνει τη φυσική ομορφιά της στο εξώφυλλο της Vogue

Η Beyoncé μας δείχνει τη φυσική ομορφιά της στο εξώφυλλο της Vogue


Η Beyoncé όπως έχει γίνει ήδη γνωστό πρωταγωνιστεί στο τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue. Η σταρ φόρεσε λουλούδια στα μαλλιά, ελάχιστο μακιγιάζ και πόζαρε αρετουσάριστη για το εξώφυλλο του περιοδικού που, σίγουρα, θα μείνει στην ιστορία.

Ήθελε να δώσει έμφαση στα «φυσικά σώματα». «Πιστεύω ότι είναι σημαντικό τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες το να δουν τη φυσική τους ομορφιά», είπε η τραγουδίστρια στη συνέντευξή της. «Γι’αυτό το λόγο έβγαλα τα extensions και δε βάφτηκα πολύ. Σήμερα τα χέρια μου, οι ώμοι μου, το στήθος και οι γοφοί μου είναι πιο γεμάτοι» πρόσθεσε.Η 36χρονη τραγουδίστρια κλέβει τις εντυπώσεις με τη φωτογράφιση αυτή. Ο φωτισμός την κολακεύει και φαίνεται γεμάτη αυτοπεποίθηση. 

«Μετά τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού, πίστευα όλα αυτά που έλεγε η κοινωνία, για το πώς πρέπει να φαίνεται το σώμα μου. Πιέστηκα πολύ για να χάσω τα κιλά της εγκυμοσύνης σε τρεις μήνες, και οργάνωσα μία μικρή περιοδεία για να είμαι σίγουρη ότι θα το καταφέρω. Μετά τα δίδυμα, προτίμησα μία διαφορετική προσέγγιση της κατάστασης», δήλωσε στη Vogue.Το συγκεκριμένο εξώφυλλο είναι πολλά περισσότερα από μία όμορφη εικόνα με απίστευτα λουλούδια. Ξεκινάει μία νέα εποχή, στην οποία αγαπάμε το σώμα μας για αυτό που είναι και αδιαφορούμε πλήρως για τα πρότυπα που προωθούνται.


Scroll To Top