Η Cardi B τώρα έχει και το δικό της κραγιόν!

Η Cardi B τώρα έχει και το δικό της κραγιόν!

Πριν λίγες μέρες η Cardi B κατάφερε να τραβήξει πάνω τα φώτα της δημοσιότητας ύστερα από τον καβγά που είχε με τη συνάδελφό της Nicki Minaj.

Τώρα η Cardi B μας απασχολεί όχι για κάποιο τσακωμό ή επίθεση, αλλά για κάτι τελείως διαφορετικό! Τώρα έχει και το δικό της κραγιόν!


Συγκεκριμένα ο Tom Ford έχει μια σειρά από κραγιόν, τα Boys and Girls Lipstick Colors, στην οποία μόλις πρόσθεσε μια ακόμη απόχρωση, ένα βαθύ μοβ στο οποίο έδωσε το όνομα Cardi B.


Η παρακάτω φωτογραφία είχε αρκετά αρνητικά σχόλια καθώς σε πολλούς δεν άρεσε η ιδέα ότι ο ταλαντούχος Tom Ford αποφάσισε να δώσει σε ένα κραγιόν του το όνομα μιας τόσο αμφιλεγόμενης star.


«Καθόλου ευχάριστο το γεγονός ότι μαθαίνω πως ο Tom Ford αποφάσισε να επιβραβεύσει κάποια με αυτό τον τρόπο. Δεν ξέρω ποια είχε δίκιο ή άδικο, αυτό που ξέρω είναι ότι η Cardi B άσκησε σωματική βία!» είπε κάποιος ενώ κάποιος άλλος πρόσθεσε «Δεν θα το επιβραβεύσω αυτό! Η συμπεριφορά της και οι ανώριμες πράξεις της είναι απαίσιες!».

Βεβαίως, υπήρξαν και πολλοί που υποστήριξαν την Cardi B. Σε κάθε περίπτωση το σίγουρο είναι ότι η  σειρά «Boys and Girls» του Tom Ford έχει μερικές υπέροχες αποχρώσεις!


Scroll To Top