Κάθε της εμφάνιση αποτελεί είδηση, ενώ οι στυλιστικές της επιλογές γίνονται συχνά πηγή έμπνευσης. Ο λόγος για την Chiara Ferragni, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, αυτή τη φορά για το πρωτότυπο beauty look της.

Πρόκειται για μία από τις πιο κλασικές και διαχρονικές τάσεις στο μακιγιάζ, που κάνει το βλέμμα σαγηνευτικό και σκοτεινό με την καλή έννοια. Το smokey eye έχει αποθεωθεί από τους makeup artists αλλά τα τελευταία χρόνια η τάση υποχώρησε καθώς η φυσική ομορφιά ήρθε σε πρώτο πλάνο.

Ωστόσο η Chiara Ferragni το επαναφέρει στο προσκήνιο.

Το μόνο που χρειάζεστε για να αντιγράψετε το τέλειο smokey eye της Chiara Ferragni πραγματικά εύκολα είναι ένα primer ματιών, μια παλέτα σκιών, ένα μαύρο eyeliner και μια μάσκαρα. Κρατήστε το υπόλοιπο πρόσωπο φρέσκο και λαμπερό, ενώ στα χείλη κινηθείτε σε nude αποχρώσεις, για πιο μοντέρνο και κομψό αποτέλεσμα.

Ξεκινήστε εφαρμόζοντας ένα primer ματιών για μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ. Επιλέξτε 3 σκιές από τη χρωματική παλέτα στην οποία θα κινηθείτε, μια ανοιχτή μεταλιζέ, μια μεσαία ματ και μια πιο σκούρα ματ. Τοποθετήστε τη μεσαία ματ (μεταβατική) σκιά στην κόγχη, για να δώσετε βάθος. Έπειτα, βάψτε όλο το κινητό βλέφαρο με την πιο σκούρα σκιά και εστιάστε  στην εξωτερική γωνία για περισσότερη ένταση. Τραβήξτε τις σκιές πιο πέρα από το φυσικό σας μάτι για να το μεγαλώσετε. Μην ξεχάσετε να κάνετε καλό blending, ώστε να μην φαίνεται που αρχίζει και που τελειώνει η σκιά. Περάστε τη μεσαία σκιά και στο κάτω βλέφαρο, για να έχει συνοχή το look σας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!