Η facialist της Hailey Bieber αποκαλύπτει τα μυστικά για λαμπερή επιδερμίδα!

Η facialist της Hailey Bieber αποκαλύπτει τα μυστικά για λαμπερή επιδερμίδα!

 

H Skin Witch όπως είναι το όνομά της στο Instagram ή αλλιώς η Emma Goodman είναι η facialist της Hailey Bieber. Η ίδια ξέρει όσο καμία να θεραπεύει την επιδερμίδα κι αν κρίνουμε από την επιδερμίδα της Hailey Bieber ή από τις φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια το κάνει και πολύ καλά!

Η ίδια έχει πολλά beauty μυστικά που ακολουθεί, αλλά ένα από τα πιο αγαπημένα της είναι το gua sha για το οποίο, μάλιστα, έχει και αυτά τα πέντε tips:

 

1. Αρχικά, επίλεξε ένα εργαλείο. Υπάρχουν πέτρες σε πολλά και διαφορετικά σχήματα και σε πολλούς και διαφορετικούς κρυστάλλους, οι οποίες κάνουν ένα σωρό διαφορετικά πράγματα. Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα ο ροζ χαλαζίας είναι ιδανικός γιατί δροσίζει και καταπραΰνει πολύ την επιδερμίδα.

2. Για να βοηθήσεις στο μασάζ της επιδερμίδας σου, άπλωσε πριν ένα λάδι ή ένα balm έτσι ώστε το εργαλείο να γλιστράει στο πρόσωπό σου και να μην το τραυματίσεις.

3. Βεβαιώσου ότι κρατάς το gua sha πλάγια και όχι κάθετα. Όσο περισσότερη επαφή έχει με το δέρμα σου τόσο το καλύτερο. Επιπλέον, με τον τρόπο αυτό δεν θα τραυματίσεις το δέρμα σου.

4. Ξεκίνα με το πίσω μέρος του αυχένα σου για να διώξεις την ένταση και έπειτα προχώρησε στο στήθος και προς τους ώμους και από τις δύο πλευρές. Έπειτα, εστίασε στο λαιμό δουλεύοντας από τη βάση προς το πηγούνι για να βοηθήσεις την κίνηση της λέμφου και την αποτοξίνωση.

5. Για το πρόσωπό σου φρόντισε πάντα να γλιστράς και όχι να πιέζεις το εργαλείο και πάντα να κρατάς με το άλλο σου χέρι τη μεριά στην οποία δουλεύεις από την αντίθετη μεριά. Θα σε βοηθήσει να μην τραυματίσεις την επιδερμίδα σου αν έχεις χαλάρωση ή αν έχεις κάποια περιττά κιλά.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top