Η Gemma Chan είναι η νέα brand Ambassador της L’Oréal Paris

Η Gemma Chan είναι η νέα brand Ambassador της L’Oréal Paris

 

H Gemma Chan, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από τη ρομαντική κομεντί «Crazy Rich Asians» το 2018 και τη ταινία «Captain Marvel» που ακολούθησε,  είναι η νέα Global Ambassador της L’Oréal Paris. 

«Πάντα πίστευα ότι πρέπει να αγκαλιάζουμε τις διαφορές μας όπως αγκαλιάζουμε τα δυνατά μας σημεία. Έτσι, είμαι συγκινημένη που έχω ενταχθεί στην L’Oréal Paris, μια οικογένεια που έχει ως στόχο να κάνει τις γυναίκες πιο δυνατές , όποιες και αν είναι οι ρίζες τους και να συμμαχούν όλες μαζί ώστε να αναδεικνύουν την δύναμη και την ομορφιά της διαφορετικότητάς τους. 

Το μήνυμα της L’Oréal Paris "να πιστέψουν στην αξία τους", σήμερα είναι πιο απαραίτητο από ποτέ.», είπε η Chan μετά την επίσημη ανακοίνωση του brand.

Από την άλλη η Delphine Viguier-Hovasse, Global Brand President της L’Oréal Paris, δήλωσε για τη συνεργασία τους: 

«Η Gemma Chan είναι η απόδειξη ότι η επιτυχία έρχεται όταν έχεις την αυτοπεποίθηση να ακολουθήσεις τα όνειρά σου, και να υπερασπιστείς τους άλλους προκειμένου να πετύχουν και εκείνοι τα δικά τους όνειρα. Αφοσιωμένη στους στόχους της και με έμφυτη την γυναικεία δύναμη, αποτελεί πηγή έμπνευσης πέρα από τη οθόνη, ώστε να κάνει όλες τις γυναίκες, μικρές και μεγάλες, να φέρουν την αλλαγή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Gemma στην οικογένειά μας».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


 

Scroll To Top