Η Gigi Hadid μόλις μας έδειξε το απόλυτο beauty tip για ζουμερά χείλη!

Η Gigi Hadid μόλις μας έδειξε το απόλυτο beauty tip για ζουμερά χείλη!

 

Η Gigi Hadid αυτή την περίοδο απολαμβάνει την εγκυμοσύνη της ενώ μέσα από ένα Instagram live μαζί με την makeup artist, Erin Parsons μας έδειξαν πρόσφατα το απόλυτο beauty tip για ζουμερά χείλη. Άλλωστε, τα καλλυντικά όπως το κραγιόν, το lip gloss αλλά και το balm μπορούν να σας χαρίσουν έντονο αποτέλεσμα χωρίς επεμβατική μέθοδο.

Η διαδικασία που έκανε είναι η εξής: Αφού εφαρμόσει lip balm στα χείλη, τα γεμίζει με ένα μολύβι στο φυσικό χρώμα των χειλιών της. Στη συνέχεια, τρίβει τα χείλη της, δημιουργώντας μια οφθαλμαπάτη και θολώνοντας το περίγραμμα των χειλιών της.

Μετά, με ένα μολύβι χειλιών σε σκούρο χρώμα τονίζει τη φυσική γραμμή από την εξωτερική γωνία μέχρι περίπου τη μέση του κάτω χείλους. Αφήνει ένα μικρό κενό στο κέντρο, δημιουργώντας ένα highlight που επιτρέπει το κέντρο των χειλιών να μοιάζει πιο γεμάτο. Στη συνέχεια, αναμειγνύει όλη τη γραμμή με το δάχτυλό της.

Τέλος, εφαρμόζει σε κάποια μόνο σημεία των χειλιών ένα ανοιχτόχρωμο nude κραγιόν που φωτίζει περισσότερο το κέντρο τους και κάνει blending με τον ίδιο τρόπο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top