Η Heidi Klum είναι το νέο πρόσωπο του Perfectil

Η Heidi Klum είναι το νέο πρόσωπο του Perfectil

 

Το διάσημο super model, τηλεοπτική προσωπικότητα και επιχειρηματίας Heidi Klum είναι το νέο πρόσωπο του Perfectil.

Η Heidi Klum ακολουθεί έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής που ταιριάζει απόλυτα με τη φιλοσοφία του Perfectil για την επίτευξη της ομορφιάς από μέσα προς τα έξω.

«Πιστεύω στο ρητό «είμαστε ό,τι τρώμε». Μου αρέσει να ετοιμάζω κάθε μέρα υγιεινά γεύματα για μένα και την οικογένειά μου. Επιπλέον, μου αρέσει να χρησιμοποιώ μια πολύβιταμίνη για να ενισχύω την ομορφιά των νυχιών, του δέρματος και των μαλλιών μου. Πιστεύω ότι το Perfectil το κάνει αυτό για μένα. Πρώτη φορά νιώθω τόσο όμορφα τα μαλλιά μου, το δέρμα μου και τα νύχια μου», λέει η HeidiKlum.

Το Perfectil είναι η πρώτη επιλογή πολλώνcelebrities και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ομορφιάς. Είναι το Νο1 συμπλήρωμα ομορφιάς για δέρμα, μαλλιά και νύχια στη Μεγάλη Βρετανία και έχει βραβευτεί με τοQueen’sAward Καινοτομίας για τη συνεχή έρευνα και καινοτομία στα συμπληρώματα ομορφιάς (Απρίλιος 2018).

Η σειρά Perfectil περιλαμβάνει τα PerfectilOriginal, PerfectilPlusHair, PerfectilPlusSkin, PerfectilPlusNails και PerfectilPlatinum, καλύπτοντας κάθε ανάγκη ομορφιάς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top