Η Kris Jenner κάνει το πρώτο της makeup tutorial στο Youtube παρέα με τον Patrick Starrr

Η Kris Jenner κάνει το πρώτο της makeup tutorial στο Youtube παρέα με τον Patrick Starrr

Η νέα συλλογή της Kylie Cosmetics ονομάζεται Momager και είναι μια συνεργασία με την Kris Jenner που κυκλοφόρησε επισήμως την Ημέρα της Μητέρας, και μπορείτε να την βρείτε αποκλειστικά στο kyliecosmetics.com.

Η κυκλοφορία της συλλογής αυτής, ανακοινώθηκε μέσω του λογαριασμού Kylie Cosmetics στο Instagram, τον οποίο «χάκαρε» προσωρινά η Kris Jenner, και τον μετονόμασε Kris Cosmetics, υποσχόμενη ότι θα τον κρατήσει μέχρι να κυκλοφορήσει η συλλογή.

Η συλλογή λοιπόν αυτή, περιέχει μια παλέτα με σκιές ματιών, μια παλέτα προσώπου, 8 μίνι liquid lipsticks & lip gloss, σε Matte, Velvet, και Gloss φόρμουλες, κλπ.

Οι συσκευασίες έχουν απ’ έξω την φιγούρα της Kris Jenner καθώς και κάποιες από τις αγαπημένες της εκφράσεις, που έχει πει κατά καιρούς στην εκπομπή τους.

Οι αποχρώσεις των προϊόντων, έχουν επίσης ονομαστεί με τον ίδιο τρόπο, κι έχουν ονόματα όπως: That’s Wild, Boss, Middle Finger, Overwhelmed, Too Blessed, This is Everything, Really???, και Driving Me Crazy.

Πέρα όμως από τα 8 mini liquid lipsticks & lipgloss που πωλούνται στα $42, κυκλοφορεί και μια παλέτα με σκιές ματιών σε 12 αποχρώσεις, η οποία επίσης κοστίζει $42 και περιλαμβάνει αποχρώσεις όπως είναι οι: I Love Myself, Gorgeous, It’s an Emergency, Very Nice, Haters, Vodka Tonic, Paybacks a Bitch, Impressed, 10%, I’m Watching You, Talent, Does it Come in Black.

Άλλο ένα προϊόν της συλλογής είναι η Pressed Powder Highlight & Blush Palette, με 4 πουδρένιες αποχρώσεις, που κοστίζει $48 και περιλαμβάνει τις αποχρώσεις: It’s Snowing Pussy Willows, Money Doesn’t Grow On Trees, Your Sister’s Going to Jail, και I Raised You on Mac N’ Cheese.

Θα κυκλοφορήσουν επίσης και μονά κραγιόν και μολύβια, όπως το Crème Lipstick στην απόχρωση Give Me a Kiss ($17) και το αντίστοιχο μολύβι χειλιών ($12). Μπορείτε να αγοράσετε όλη την συλλογή Momager στα $150.

Δείτε στο βίντεο, την Kris Jenner, να κάνει unboxing στην συλλογή Momager  μέσω του καναλιού Kylie Cosmetics στο YouTube:Η μαμά Kardashian προχώρησε ένα βήμα παρακάτω και αποφάσισε να παρουσιάσει τη νέα συλλογή μέσα από ένα 24λεπτο makeup tutorial παρέα με τον ένα και μοναδικό Patrick Starrr.

Το βίντεο ξεκινά με την Kris και τον Patrick να κάθονται δίπλα δίπλα, να φορούν τα ίδια γυαλιά ηλίου και να κάνουν το ίδιο χτένισμα. Στη συνέχεια ακολουθεί το μάθημα μακιγιάζ. Πάτα play στο βίντεο.

 

Scroll To Top