Η Lady Gaga θα λανσάρει τη δική της beauty collection!

Η Lady Gaga θα λανσάρει τη δική της beauty collection!

Αρκετές είναι πια οι διάσημες κυρίες από τον διεθνή χώρο του τραγουδιού και της υποκριτικής, οι οποίες αποφασίζουν να επεκταθούν επιχειρηματικά στον χώρο της ομορφιάς.

Η ανατρεπτική Lady Gaga έρχεται να ταράξει τα «νερά» του beauty, με τη δική της σειρά καλλυντικών, με την ονομασία Haus Beauty.

Bέβαια, η διάσημη τραγουδίστρια το 2012 είχε λανσάρει το πρώτο και μοναδικό της άρωμα, το Fame, ενώ το 2009 και 2011 είχε συνεργαστεί με την εταιρεία καλλυντικών MAC, για την κυκλοφορία του κραγιόν Viva Glam.

Η ίδια η Gaga αφήνει υπονοούμενα σχετικά με τη νέα σειρά, μέσω Instagram. Μάλιστα, στα τελευταία της posts φοράει έντονο κόκκινο και ροζ κραγιόν, ενώ κάτω από μία φωτογραφία γράφει: «Να έχετε μια όμορφη μέρα. Σήμερα θα ασχοληθώ με τη μουσική και με άλλα πράγματα». Μήπως αναφέρεται στο νέο της εγχείρημα;

Το γεγονός ότι δεν αναφέρει κάποιον makeup artist σε καμία από τις δημοσιεύσεις, μας βάζει σε σκέψεις ότι πρόκειται ίσως για ένα sneak preview των προϊόντων της σειράς Haus Beauty.

 Προς το παρόν δεν έχει κυκλοφορήσει καμιά άλλη πληροφορία, αλλά ελπίζουμε η super star να αποκαλύψει σύντομα πολλά περισσότερα, μέσω των social media!

 

Scroll To Top