Η Lancôme γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας

Η Lancôme γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας

Τι μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους; Η ευτυχία ένα ζήτημα που απασχολεί τους πάντες.  Η  Lancôme  γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας στις 20 Μαρτίου και μας εμπνέει να γίνουμε πιο χαρούμενοι.

Ευτυχία. Αυτό το άπιαστο όνειρο. Για μερικούς το κυνήγι της ευτυχίας έχει γίνει τρόπος ζωής. Και έτσι θα έπρεπε να είναι. Φιλόσοφοι, ψυχολόγοι ακόμα και οικονομολόγοι  έχουν αναζητήσει ανά τα χρόνια το ορισμό της, και εδώ και 20 χρόνια υπάρχει κλάδος της ψυχολογίας που ασχολείται αποκλειστικά με αυτήν.

Δεν είναι μόνο η καλή διάθεση, ευτυχία είναι μια κατάσταση ευημερίας που περιλαμβάνει το να έχουμε μια «καλή» (για τα δικά του δεδομένα ο καθένας) ζωή με ένα αίσθημα ολοκλήρωσης και ικανοποίησης.Η  Lancôme  λοιπόν, στοχεύει στο να  εμπνεύσει ακόμα περισσότερες γυναίκες να ακολουθήσουν την δική της φιλοσοφία ζωής και ευτυχίας. Με το νέο της άρωμα La vie est belle L’Éclat Eau de Toilette αιχμαλωτίζει σε ένα μπουκάλι τη σπίθα που ωθεί κάθε γυναίκα στην ευτυχία και την λάμψη.

LANCOME_HAPPINESS

Επισκεφτείτε το κατάστημα της  Lancôme  την Τρίτη 20 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας, για να αποκτήσετε ένα Δώρο Ευτυχίας και να ανακαλύψετε το νέο  La vie est belle L’Éclat Eau de Toilette.

Scroll To Top