Η MAC Cosmetics, η οποία ανακοίνωσε μέσα από τα social media πως θα βοηθήσει στην καταπολέμηση του κορωνοϊού, αξιοποιώντας την ήδη υπάρχουσα Viva Glam εκστρατεία της.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία δώρισε $10 εκατομμύρια, που θα διανεμηθούν σε πάνω από 250 τοπικούς οργανισμούς παγκοσμίως, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή βοηθώντας ανθρώπους που βρίσκονται σε υψηλό κίνδυνο, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19.

Η φιλανθρωπική δράση της MAC Cosmetics με το Viva Glam ξεκίνησε το 1994 και έχει συγκεντρώσει πάνω από 500 εκ. δολάρια παγκοσμίως, αποκλειστικά μέσω της πώλησης προϊόντων για τα χείλη MAC Viva Glam. Στόχος της αρχικά ήταν να προσφέρει ουσιαστική διαφορά στην καθημερινότητα και στις ζωές των ανθρώπων που είχαν προσβληθεί από το HIV/AIDS. To 100% των πωλήσεων (μείον του ΦΠΑ), από την πώληση ενός Viva Glam lipstick, προοριζόταν για οργανισμούς που υποστήριζαν αυτό το σκοπό.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα, τα έσοδα από τα Viva Glam lipsticks, έχουν χρηματοδοτήσει πάνω από 1.800 οργανισμούς σε όλο τον κόσμο.

Τώρα η εταιρεία αποφάσισε να επικεντρώσει την προσοχή της στις οργανώσεις που συμβάλλουν στη μάχη κατά του κορωνοϊού. «Η εκστρατεία δεν αφορούσε ποτέ ένα σκοπό, αλλά στόχευε στη στήριξη των ευάλωτων κοινοτήτων» είπε ο πρόεδρος του Mac Viva Glam Fund, John Demsey.

 H MAC Cosmetics Ελλάδος από την άλλη μέσω του MAC Viva Glam προχωρά σε δωρεά 100.000€ για την καταπολέμηση του Covid-19, στηρίζοντας το εθνικό σύστημα υγείας.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!