Αν υπάρχει κάτι που μας έρχεται στο μυαλό κάθε φορά που φέρνουμε στο μυαλό μας τη Megan Fox, αυτό είναι αδιαμφισβήτητα τα τέλεια smokey eyes,  που είναι το signature look της

Σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο US Magazine η makeup artist της star, Tobi Henney, εξήγησε τα δύο βασικά βήματα που ακολουθεί για να φτάσει σε αυτό το sexy αποτέλεσμα.

Για να δώσει ένταση στο βλέμμα αλλά χωρίς να γίνει βαρύ ή άγριο, η makeup artist επιλέγει μια σκιά σε μπρονζέ απόχρωση, την οποία απλώνει σε όλο το πάνω βλέφαρο.

«Συνήθως προτιμώ ένα gel eyeliner σε απόχρωση του χαλκού (σ.σ. αγαπημένο της είναι το  Lune + Aster Dawn to Dusk Gel Eyeliner, Copper ), το απλώνω κατά μήκος της γραμμής του πάνω βλεφάρου και μετά κάνω καλό σβήσιμο», εξήγησε η Tobi Henney, η οποία τόνισε πως ένα μαλακό πινέλο είναι απολύτως χρήσιμο για το καλό blending του προϊόντος, που είναι βασικό σε αυτό το eye look.

Όσο για το cat eye αποτέλεσμα, η makeup artist είπε πως το αγαπημένο της προϊόν είναι το Eye Defining Pen του Tom Ford: «Κάνω μια πολύ λεπτή γραμμή σύρριζα στο άνω βλέφαρο που καταλήγει σε ένα καθαρό, μεσαίου μήκους wing».

Το μήκος του wing εξαρτάται από το σχήμα των ματιών της κάθε γυναίκας, εξήγησε η expert, αλλά ένα γενικός κανόνας λέει πως η γραμμή του eyeliner σταματάει στο σημείο που τελειώνει το φρύδι. Όσο για την κλίση της γραμμής, η makeup artist προτείνει μια γωνία 45 μοιρών ή λίγο παραπάνω, ανάλογα με το look που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!