Οι Mert Alas & Marcus Piggott συνεργάζονται µε τη Lancôme για μια μοναδική συλλογή!

Οι Mert Alas & Marcus Piggott συνεργάζονται µε τη Lancôme για μια μοναδική συλλογή!

 

Το φωτογραφικό δίδυµο Mert Alas & Marcus Piggott ενώνουν τις δυνάμεις τους µε τη Lancôme για µια capsule συλλογή µμακιγιάζ, αποκαλύπτοντας µέσα από τον φακό τους τις δύο πλευρές της σύγχρονης γυναίκας: το πρωί σοφιστικέ και κοµψή και το βράδυ λαµπερή και προκλητική, χάρη στις ξεχωριστές υφές και τις πρωτοποριακές συνθέσεις.

Πρόκειται για µια συλλογή µε electric στην οποία περιλαμβάνονται δύο kits, ένα για τα µάτια και ένα για τα χείλη.

Το Eyes Cold as Ice Kit περιλαμβάνει υγρή σκιά, topper σταθεροποίησης, βλεφαρίδες για µέγιστο µήκος και όγκο και τη Monsieur Big Waterproof Mascara σε δύο αποχρώσεις (Νο 01 Green & No 02 Blue).

Το Flaming Lips Lip Kit περιέχει το κραγιόν Duo Color Lipstick και το L’Absolu Gloss, που ντύνουν απαλά τα χείλη προσφέροντας λαµπερό φινίρισµα, ενώ µπορούν να φορεθούν και συνδυαστικά. Ξεχωριστή είναι και η πρωτοποριακή µατ/γκλίτερ σύνθεση της σκιάς Transforming Liquid Eye-shadow, η οποία µμεταφορτώνει το βλέµµα, ενώ η ανατρεπτική After Dark Eyeshadow Palette επαναπροσδιορίζει το µακιγιάζ των µατιών χάρη στις περλέ, µατ και ιριδίζουσες αποχρώσεις.

Η συλλογή ολοκληρώνεται από το Teint Idole Ultra Duo Stick, highlighter και blur µαζί, που αιχµαλωτίζει το φως και χαρίζει άµεση λάµψη, και το κραγιόν L’Absolu Rouge στις τρεις εµβληµατικές αποχρώσεις της Lancôme µε µατ έως διάφανο τελείωµα για πολυδιάστατο αποτέλεσµα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top