Η νέα limited edition συλλογή της Lancôme με τον οίκο Proenza Schouler είναι γεγονός!

Η νέα limited edition συλλογή της Lancôme με τον οίκο Proenza Schouler είναι γεγονός!

Η συνεργασία της Lancôme με τον οίκο Proenza Schouler ήταν μια έκπληξη για τις απανταχού beautistas, που από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα νέα, ανυπομονούσαν να δουν τις πρώτες συλλεκτικές συσκευασίες. Τελικά, αυτή η ώρα έφτασε!

Η συλλογή, η οποία θα κυκλοφορήσει στις αρχές του φθινοπώρου, περιλαμβάνει παλέτες σκιών, προϊόντα για τα χείλη, βερνίκια νυχιών και ένα ειδικά διαμορφωμένο πινέλο ρουζ, ενώ το άκρως προσεγμένο packaging κινείται σε έντονα χρώματα όπως πορτοκαλί, ροζ και μπλε. Για τα χείλη προτείνει ροζ, κόκκινο και πορτοκαλί, για τα νύχια nude αποχρώσεις και για τα μάτια κινείται στη navy παλέτα.

 Οι σχεδιαστές και ιδιοκτήτες του οίκου Proenza Schouler, Jack McCollough και Lazaro Hernandez δήλωσαν: «H Lancôme είναι η επιτομή των πολυτελών προϊόντων ομορφιάς και η συνεργασία μαζί της είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!», ενώ ο διευθυντής της Lancôme International, Françoise Lehmann, εξέφρασε με τη σειρά του τη χαρά για αυτή τη συνεργασία, αφού ο οίκος Proenza Schouler εκφράζει την δύναμη της θηλυκότητας.

Αυτά είναι μερικά από τα προϊόντα της limited edition συλλογής:

  

Scroll To Top