Η νέα Mac x Nicopanda beauty collection που θα θες να αποκτήσεις!

 Η νέα Mac x Nicopanda beauty collection που θα θες να αποκτήσεις!

To New York streetwear brand Nicopanda συνεργάζεται με τον κολοσσό στον χώρο της ομορφιάς MAC cosmetics, για μία ολοκαίνουργια και εξαιρετικά σύγχρονη συλλογή από προϊόντα μακιγιάζ, που αποτελεί μία must-have προσθήκη στο beauty νεσεσέρ μας.

H make up συλλογή, σύγχρονη και νεανική, διερευνά καινοτόμους δρόμους σε ό,τι αφορά το makeup και είναι ιδανική για up to date εμφανίσεις και άψογα beauty looks.Το fashion και lifestyle brand Nicopanda, με creative director τον Nicola Formichetti ενώνει τις δυνάμεις του με τον beauty κολοσσό και εκμεταλλευόμενο την τεχνογνωσία και την υψηλή του ποιότητα, δημιουργεί μία σούπερ συλλογή με απόλυτα μοντέρνα στοιχεία.
Ο Formichetti είπε χαρακτηριστικά για τη συνεργασία και τη νέα συλλογή: «H Nicopanda είναι ένα νεανικό brand, ιδανικό για τις επόμενες γενιές. Πάντοτε θέλει να εξερευνά καινούργια πράγματα, να δοκιμάζει νέα πράγματα, να επικοινωνεί και να δημιουργεί νέες ιδέες. Ἐτσι συνεργάζεται άψογα με την Mac για να ταρακουνήσει τον κόσμο της ομορφιάς. Η συνεργασία μας είναι μία φυσική συνεργασία».Η συλλογή είναι διαθέσιμη online από σήμερα και θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα από τις 11 Απριλίου.


Scroll To Top