Η πρόταση του οίκου Dior για το μακιγιάζ του Halloween

Η πρόταση του οίκου Dior για το μακιγιάζ του Halloween

 

Με αφορμή το Halloween ο οίκος Dior και ο Peter Philips δημιούργησαν μερικά θεαματικά beauty looks τα οποία θα δείτε παρακάτω.

«Το Halloween είναι η τέλεια ευκαιρία να εκφραστείτε, να ξεφύγετε και να γιορτάσετε. Φέτος ένιωσα ότι η κομψότητα και η συγκίνηση των κλασικών ταινιών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παίξετε στο πλαίσιο του Halloween. Καθίστε και χαλαρώστε, εάν τολμάτε», είπε ο Peter Philips για τα υπέροχα beauty looks που δημιούργησε.

Σε μια τρομακτική ατμόσφαιρα, δανεισμένη από αμερικάνικες ταινίες τρόμου και αγωνίας, σκοτεινές σκηνές και φως που τρεμοπαίζει στη μορφή του τρομερού Rouge Dior, βρίσκεται η μοιραία ηρωίδα αυτής του μαγευτικού μακιγιάζ. Σαν ένα όπλο αποπλάνησης, οι διάσημες φλογερές αποχρώσεις ενισχύουν τα λαμπερά, καλοσχηματισμένα χείλη που κρύβουν καλά κρυμμένα μυστήρια.

Μια βελούδινη επιδερμίδα τονισμένη με το Rouge Blush 999 καθώς το μακιγιάζ του Peter Philips δημιουργεί ένα αποτέλεσμα ομορφιάς υψηλής τάσης και στοιχειωμένης τόλμης. Έντονα, υπνωτισμένα βλέφαρα αποκαλύπτουν ένα αποτέλεσμα έντονου smoky eye, που λάμπει στο σκοτάδι με τη μαγεία της παλέτας 5 Couleurs Couture, 879 Rouge Trafalgar ή της 079 Black Bow. Η αγωνία είναι συναρπαστική.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top