Η Rihanna σας μαθαίνει τα πάντα γύρω από το μακιγιάζ μέσα από το «Fenty Beauty University»

Η Rihanna σας μαθαίνει τα πάντα γύρω από το μακιγιάζ μέσα από το «Fenty Beauty University»

Αν θέλετε και εσείς να μάθετε όλα τα μυστικά πίσω από το αψεγάδιαστο beauty look της Rihanna, τώρα έχετε την ευκαιρία να τα διδαχτείτε χάρη στο Fenty Beauty University, το οποίο ξεκινά αυτή την εβδομάδα.

Παρουσιάζοντας μία σειρά από εικονικά μαθήματα μακιγιάζ, το Πανεπιστήμιο δίνει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να μάθουν πώς να δημιουργούν μερικά από τα πιο αγαπημένα makeup looks της Rihanna από τις εμφανίσεις της και να τελειοποιήσετε βασικές γνώσεις μακιγιάζ.

Τα μαθήματα θα διευθύνονται από δύο makeup artists που είναι υπεύθυνοι για μερικά από τα πιο εντυπωσιακά celebrity looks - οι Hector Espinal και Priscilla Ono. 

Κατανεμημένες σε τρεις κατηγορίες για τρεις εβδομάδες, οι συνεδρίες θα επικεντρωθούν στην επίτευξη αυτής της λάμψης για όλους τους τόνους και τους τύπους δέρματος (Covering all the Bases), σε κάποια iconic μυστικά για τα μάτια σας (All Eyez on Me) και στην ανακάλυψη του τέλειου κραγιόν (Perfecting Your Pout). Τα μαθήματα θα είναι διαθέσιμα στα social media του Fenty Beauty.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top