Οι σύγχρονες «Ραπουνζέλ»... έχουν πρόβλημα!

Οι σύγχρονες «Ραπουνζέλ»... έχουν πρόβλημα!
Τα μακριά μαλλιά είναι πολύ ωραία, αισθησιακά και προσδίδουν ακαταμάχητη γοητεία. Ωστόσο οι μακρυμαλλούσες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, τα οποία ώρες ώρες είναι αφόρητα βασανιστικά. 

Αν λοιπόν είσαι και εσύ μια σύγχρονη «Ραπουνζέλ» αντιμετωπίζεις τα εξής:

1. Φεύγεις από το σπίτι χωρίς λαστιχάκι για τα μαλλιά. Σαν να λέμε ότι έφυγες χωρίς τα κλειδιά σου.

2. Προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι το μαύρο λαστιχάκι που έχεις περασμένο στον καρπό σου συνέχεια  είναι η τελευταία λέξη της μόδας και ταιριάζει φοβερά με ό, τι βραχιόλια και να βάλεις. 

3. Επίσης και το μαύρο λαστιχάκι στον καρπό σου προσφέρει μια φανταστική λευκή γραμμή το καλοκαίρι γιατί προφανώς ξεχνάς να το βγάλεις όταν κάνεις ηλιοθεραπεία.

4. Κυκλοφορείς με τα μαλλιά μονίμως πιασμένα σε κοτσίδα και έτσι α) έχεις ένα μόνιμο πονοκέφαλο και β) απορείς γιατί δεν τα κόβεις επιτέλους αφού έτσι και αλλιώς δεν τα έχεις ποτέ ελεύθερα.

5. Η άβολη στιγμή που είσαι εσύ από πάνω στο σεξ – ή κάτω… Γενικά σε όποια στάση κι αν κάνετε σεξ, τα μαλλιά σου είναι ολούθε, τόσο που δεν βλέπεις τον φίλο σου γιατί έχει παντού μαλλιά.

6. Καθαρίζεις την μπανιέρα σου και έρχεται η ώρα να μαζέψεις τα μαλλιά σου που είναι εγκλωβισμένα στο σιφόνι. Ναι, προφανώς και δεν θα έπρεπε να σιχαίνεσαι γιατί είναι δικά σου μαλλιά, αυτό όμως δεν σε αποτρέπει από το να σκέφτεσαι ότι όπου να’ ναι θα βγει η Σαντάκο από την μπανιέρα και θα σε κατασπαράξει.

7. Χρειάζεσαι τουλάχιστον μισή ώρα με σαράντα λεπτά για να λουστείς σωστά και τουλάχιστον μία ώρα για να στεγνώσεις/ ισιώσεις. Φυσικά κάθε μα κάθε φορά θα έχεις αφήσει ένα σημείο στο κεφάλι σου που δεν έχει στεγνώσει καλά.

8. Τούφες σου ανεμίζουν στις γωνίες του σπιτιού. Αν έχεις και γάτα, τότε τα έπιασες τα λεφτά σου γιατί χρειάζεται να σκουπίζεις συνέχεια.

9. Κάθε φορά που πας να τυλίξεις ή να βγάλεις το κασκόλ από το λαιμό σου κοντεύεις να πνιγείς από τα μαλλιά που έχουν μπλεχτεί με αυτό. Και κάθε φορά σκέφτεσαι μήπως να καταργήσεις το κασκόλ και απλά να τυλίγεις τα μαλλιά γύρω από το λαιμό σου.

10. Το καλοκαίρι αν κάνεις το λάθος να ξαπλώσεις με τα μαλλιά ελεύθερα και όχι πιασμένα δεν υπάρχει περίπτωση να μην πεταχτείς αγχωμένη γιατί νιώθεις πως κάποιος σε πνίγει. Να μην συζητήσω για το πόσο ζεσταίνεσαι.

11. Καταναλώνεις σαμπουάν/ κοντίσιονερ/ μάσκα πιο γρήγορα και από ότι ένας πεινασμένος σκύλος το φαγητό του. Κάτι που είναι πολυέξοδο και δεν συμφέρει καθόλου…

12. Ζεις με το φόβο των κεριών και κάθε είδους φλόγα…

13. Βγάζεις συνεχώς τούφες απ το πρόσωπο σου… Ας μην αναφερθούμε καλύτερα στα υψηλά μποφόρ!

Πηγή:chaoster
Scroll To Top