Η skincare συνήθεια της Kendall Jenner πριν από κάποιο μεγάλο event

Η skincare συνήθεια της Kendall Jenner πριν από κάποιο μεγάλο event

 

Η Kendall Jenner, ανήκει σε μια κατηγορία γυναικών που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από την ακμή στο πρόσωπό τους και δε διστάζουν κατά καιρούς στις συνεντεύξεις τους να μιλήσουν ανοιχτά για το πρόβλημα και τις μεθόδους αντιμετώπισης που ακολουθεί..

Όπως καταλαβαίνεις, η ίδια φροντίζει να είναι πολύ προσεκτική, τόσο με τα προϊόντα που χρησιμοποιεί, όσο και με τους κανόνες υγιεινής, όπου κι αν βρεθεί.

Η Kendall Jenner, η οποία συνεργάζεται με τη makeup artist Mary Phillips για κάθε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, αυτή τη φορά αποκάλυψε skincare συνήθεια πριν από ένα μεγάλο event.

«Πάντα χρησιμοποιώ μία sheet μάσκα ματιών πριν από ένα μεγάλο event… Είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να ξεγελάσεις κάποιον πως έχεις κοιμηθεί πολλές ώρες», αποκάλυψε η ίδια, με την makeup artist να προσθέτει πως:

«Μου αρέσει να βάζω τη μάσκα στο ψυγείο ή στην κατάψυξη, έτσι ώστε να είναι ακόμη πιο δροσερή. Και αφού την εφαρμόσω στην περιοχή κάτω από τα μάτια της Kendall, κάνω μασάζ με το serum που έχει μείνει σε όλη την επιδερμίδα, στο λαιμό αλλά και ψηλά στο στήθος της. Οι μάσκες ματιών περιέχουν ιδιαίτερα ισχυρά συστατικά, επειδή δρουν κατά της θαμπάδας, της ξηροδερμίας αλλά και της γήρανσης, οπότε κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει πιο νεανική και λαμπερή. Το αποτέλεσμα φαίνεται στο πρόσωπο της Kendall που ακτινοβολεί».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top