Η Urban Decay θα κυκλοφορήσει μία Game of Thrones Collection

Η Urban Decay θα κυκλοφορήσει μία Game of Thrones Collection

H 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones είναι καθοδόν. Αφενός, η προσμονή για το τελευταίο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς και αφετέρου η είδηση πως η Urban Decay θα κυκλοφορήσει μία Game of Thrones Collection κατενθουσίασαν τους απανταχού beautistas, και όχι μόνο, οι οποίοι περιμένουν με χαρά την άφιξη της νέας συλλογής.

Πριν λίγες μέρες το επιτυχημένο beauty brand, που έχει κυκλοφορήσει την δημοφιλή και εξαιρετικά αγαπημένη Naked Pallete, ανακοίνωσε πως θα λανσάρει μία συλλογή εμπνευσμένη από την θρυλική σειρά.Όπως είδαμε και από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο instagram η beauty collection αναμένεται να είναι επική.

Αν και δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την συλλογή και για το τι θα περιέχει, το brand ομορφιάς δήλωσε σχετικά:

«Η Urban Decay συνεργάστηκε με την HBO για τη δημιουργία της συλλογής Urban Decay – Game of Thrones, εμπνευσμένη από τις ισχυρές γυναίκες των Επτά βασιλείων. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή την εταιρική σχέση και προσδοκάμε περισσότερα στο μέλλον».Scroll To Top