Η κυτταρίτιδα είναι μια πάθηση του δέρματος που προκαλεί σβώλους, λακκάκια στους μηρούς, τους γοφούς, τους γλουτούς και την κοιλιά.

Οι περισσότερες γυναίκες προσπαθούν να βελτιώσουν την εμφάνιση του δέρματός τους μέσω απώλειας βάρους, άσκησης, μασάζ και κρέμες που διατίθενται στο εμπόριο ως λύση για την κυτταρίτιδα.

Διατίθενται επίσης ιατρικά αποδεδειγμένες θεραπευτικές επιλογές, αν και τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα ή μακροχρόνια.

Μια λύση που έχει καταφύγει στο παρελθόν και η Kim Kardashian.

Συγκεκριμένα η Kim Kardashian σε παλαιότερο επεισόδιο του reality show «Keeping Up With the Kardashians», είχε δοκιμάσει τη μέθοδο Velashape, η οποία συνδυάζει την διπολική ενέργεια ραδιοκυμάτων, την ενέργεια υπέρυθρων ακτίνων καθώς και την αναρρόφηση και το μηχανικό μασάζ του ιστού για τη σύσφιξη του σώματος και τη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού.

Τι είναι το Velashape II και πώς λειτουργεί

Το Velashape II συνδυάζει την τεχνολογία elōs (ηλεκτρο-οπτική συνέργεια) με ταυτόχρονη εφαρμογή αναρρόφησης και μηχανικής μάλαξης. Η τεχνολογία elōs περιγράφει την εκπομπή υπέρυθρης ακτινοβολίας που απορροφάται από το κυρίως δέρμα και της διπολικής ραδιοσυχνότητας που διεισδύει έως τα υποδόρια στρώματα.

Η σύγχρονη λειτουργία όλων των παραπάνω οδηγεί στην σημαντική και ελεγχόμενη αύξηση της θερμοκρασίας στον δερματικό ιστό διεγείροντας τους ινοβλάστες να παράγουν νέες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης.

Η δραστηριότητα της αναρρόφησης και της μηχανικής μάλαξης διευκολύνουν την διάχυση της θερμότητας σε όλη την έκταση του δέρματος και του υποδόριου λίπους, όπου δηλαδή εντοπίζονται τα σύμπλοκα των λιποκυττάρων που ευθύνονται για την όψη της κυτταρίτιδας, καθώς επίσης προάγουν τη βέλτιστη αιματική κυκλοφορία στους ιστούς.

Ως εκ τούτου, ενεργοποιείται η διάσπαση των λιποκυττάρων, επιταχύνεται ο κυτταρικός μεταβολικός ρυθμός, αντιμετωπίζεται η κατακράτηση υγρών και η όψη φλοιού πορτοκαλιού στην προς θεραπεία περιοχή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!