Τα liquid hair είναι η νέα εμμονή των celebrities

Τα liquid hair είναι η νέα εμμονή των celebrities

Μπορεί η Kim Kardashian να έχει αλλάξει πάρα πολλές φορές το look στα μαλλιά της, ωστόσο ένα από τα πιο αγαπημένα μας χτενίσματα είναι αυτά τα πολύ λαμπερά και ίσια μαλλιά. Το trend ονομάστηκε liquid hair, γιατί τα μαλλιά είναι τόσο λαμπερά όσο το γυαλί που αντανακλά το φως και λάμπει.

Η τεχνική αυτή, βοηθά τα μαλλιά να μην φριζάρουν και να δείχνουν σα να έχεις ισιώσει τα μαλλιά σου στο κομμωτήριο. Ωστόσο, το 2018 είχε εμφανιστεί ήδη ο όρος «Glass Hair». Αυτά τα δύο μοιάζουν αρκετά, αλλά στη νέα version, δίνεται έμφαση στην απαλότητα των μαλλιών.

Για να το πετύχεις, οι hairstylists προτείνουν την σχετική θεραπεία κερατίνης στο κομμωτήριο. Η εν λόγω θεραπεία, μειώνει το φριζάρισμα, διατηρεί το χρώμα των μαλλιών και σε βοηθά να μην χρησιμοποιείς την ισιωτική σου για αρκετές εβδομάδες.

Η τεχνική της vegan keratin, είναι σχεδιασμένη να διεισδύει σε όλους τύπους μαλλιών και να τα κάνει πιο υγιή και πιο λαμπερά. Η συγκεκριμένη τεχνική εστιάζει περισσότερο σ’αυτό, παρά στο ίσιωμα των μαλλιών. Αν θέλεις, όμως να πετύχεις το αποτέλεσμα των Liquid Hair μόνη σου, με μια καλή ισιωτική θα τα καταφέρεις, ακόμα και αν διαρκέσει μέχρι το επόμενο λούσιμο.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top