Όλες μας επιθυμούμε να έχουμε μεγάλα και σαρκώδη χείλη για να νιώθουμε πιο επιθυμητές!! Για να μην καταφύγετε σε ενέσεις κολλαγόνου και υαλουρονικού οξέος

ακολουθείστε τα παρακάτω tips και δε θα χάσετε!!

 

Tips

Με μια παλιά οδοντόβουρτσα ή με μια πετσέτα προσώπου κάντε απολέπιση στα χείλη σας. Μ’αυτόν τον τρόπο αιματώνονται και προσωρινά ‘’φουσκώνουν’’.

 

Ο πιο άμεσος τρόπος που διαρκεί αρκετά, έρχεται απ’την αγαπημένη μας κοσμετολογία αμέσως στο εμπόριο και άρα σε εμάς, τις απαιτητικές καταναλώτριες.

Είναι διάφανα συνήθως gloss λέγονται lip plumper ελληνιστί ενισχυτικά κραγιόν.

Περιέχουν φυσικές συνθέσεις όπως μέντα,πιπερόριζα,τζίτζερ κ.α. και έχουν την ιδιότητα να αυξάνουν στην περιοχή την παραγωγή κολλαγόνου.

 

Τέλος, η βοήθεια του σωστού μακιγιάζ χειλιών παίζει σπουδαίο ρόλο στα wanna be χείλη αλά Angelina Jolie!

Υπογραμμίστε με ένα μπεζ-ροζ μολύβι χειλιών ακριβώς πάνω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών. Εφαρμόστε ένα ανοιχτόχρωμο κι ενυδατικό κραγιόν και τελειώστε με το lip plumper μας από πάνω.

Στην περίπτωση που θέλετε να τοποθετήσετε πιο σκούρα απόχρωση ή κάποιο χρωματιστό gloss εφαρμόστε στην αρχή το lip plumper,όταν ξεκινήσετε τη βάση του προσώπου δηλαδή και πριν την εφαρμογή του κραγιόν το αφαιρέστε με ένα χαρτομάντηλο.

 

Νομίζω ότι κι ο Brad Pitt θα ήθελε φιλάκι…!!

Από την Κατερίνα Κύργιου-Make up artist