Για να μιλάνε όλοι για εσένα και το look σου αυτό το καλοκαίρι -θετικά και μόνο θετικά- πρέπει να αποφύγεις κάποια κλασσικά λάθη…

ΠΙΟ ΣΚΟΥΡΟ MAKE UP: Το συνηθέστερο λάθος, επειδή πολλές φορές παρασυρόμαστε γιατί ξέρουμε ότι θα μαυρίσουμε, είναι η επιλογή του τόνου του make up. αυτό το λάθος είναι το πιο σύνηθες! Πιστεύουμε ότι θα κάνουμε φέτος το πιο βαθύ μας μαύρισμα, κι έτσι  επιλέγουμε μια με δυο αποχρώσεις σκουρότερες από αυτή που θα έπρεπε.

ΠΙΟ ΛΕΥΚΟ ΚΟΝΣΙΛΕΡ: Επειδή όμως το κονσίλερ είναι ωραίο να είναι πιο λευκό απ΄τη βάση του make up κρατάμε την ίδια απόχρωση με το κονσίλερ που χρησιμοποιούσαμε το χειμώνα. Το αποτέλεσμα το φαντάζεστε…

ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ BRONZER: Αφού αυτά τα προιόντα είναι εποχιακά πρέπει να βγάλουν τα λεφτά τους!Υπερβολική ποσότητα και σε μεγάλες περιοχές καταστρέφουν την εικόνα μας και  σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι το σέξυ ηλιοκαμένο look!

VAMP LIPS: Νέο λάθος που άρχισε να κάνει την εμφάνισή του από πέρυσι, που τα σκούρα χείλη σε αποχρώσεις κόκκινου κρασιού και βατόμουρου ήταν in fashion. Το καλοκαίρι όμως η τάση αυτή δεν είναι δημοφιλής εκτός αν σας λείπει η εποχή των emo! Μην ανησυχείτε, και του χρόνου θα έρθει ο χειμώνας. Κρατήστε τα για τότε.

Από την Κατερίνα Κύργιου
Make up artist