Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με το συναίσθημα που μας κατακλύζει όταν αντικρίζουμε ένα νέο highlighter, ούτε με την αγαλλίαση που αισθανόμαστε όταν το εφαρμόζουμε στα ζυγωματικά μας. Είναι αντιπροσωπευτικά της λάμψης που έλειπε από την ζωή μας και το μακιγιάζ μας.

Ας δούμε, λοιπόν, τα πιο διάσημα highlighters στο Pinterest!

e.l.f. Studio Baked Highlighter ($4)

Με πάνω από 61.00 repins, δεν αποτελεί υπερβολή να πούμε πως αυτό το προϊόν αποτελεί το αγαπημένο των περισσότερων χρηστών του Pinterest. Είναι διαθέσιμο σε τρεις αποχρώσεις: Pink Diamonds (που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως λαμπερό ρουζ από τις πιο ανοιχτές επιδερμίδες), Blush Gems (ένα μπρονζέ χρυσό) και Moonlight Pears (ένα πιο ανοιχτό χρυσό). Μπορεί να εφαρμοστεί ελαφρά για μια πιο φυσική λάμψη, ή σε μεγαλύτερη ποσότητα για εκτυφλωτική λάμψη. Επιπλέον, καθώς είναι baked, έχει εξαιρετική απόδοση και βρεγμένο.Anastasia Beverly Hills Glow Kit in Sun Dipped ($40)

Η ψύχωση με τα glow kits της συγκεκριμένης εταιρίας δεν είναι καινούργια. Υπάρχει ένα για κάθε γούστο και προτίμηση και η φόρμουλα είναι το ίδιο εξαιρετική σε όλα. Συγκεκριμένα, η κοινότητα του Pinterest, φαίνεται πως αγαπάει την «Sun Dipped» εκδοχή. Όπως υποδηλώνει και το όνομα, περιλαμβάνει ζεστές χρυσές και μπρονζέ αποχρώσεις που χαρίζουν την απόλυτη καλοκαιρινή λάμψη που διαρκεί!

ColourPop Pearlized Highlighters ($8)

Με την μοναδική υφή τους (που κανείς δεν κατάφερε να περιγράψει με απόλυτη επιτυχία), την ποικιλία χρωμάτων, την τιμή και την χρωματική απόδοση που προσφέρει η Colourpop, δύσκολα θα βρείτε κάτι καλύτερο. Έχουν αρκετά glittery τελείωμα και ικανοποιούν ακόμη και τις πιο απαιτητικές.

Milk Holographic Stick ($28)

Έχουμε μιλήσει ξανά και ξανά για την εμμονή της beauty κοινότητας με τους μονόκερους, το glitter και τα ουράνια τόξα. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη η αγάπη για το συγκεκριμένο. Οι υποτόνοι του θυμίζουν λεβάντα και προσθέτουν μαγική λάμψη σε κάθε επιδερμίδα. Τέλος, καθώς είναι σε μορφή στικ, είναι ιδανικό για εφαρμογή on-the-go!