Η Mary Phillips, η make up artist που επιμελείται τα μακιγιάζ των Hailey Bieber, Kendall Jenner και Jennifer Lopez, πριν από τις φωτογραφίσεις και τα επίσημα events, μοιράζεται τα μυστικά της και εμείς κρατάμε σημειώσεις.

Αυτή τη φορά, η makeup artist μέσα από τον νέο λογαριασμό της στο TikTok αποκάλυψε το trick που εφαρμόζει για να δημιουργήσει την τέλεια βάση στις διάσημες πελάτισσές της.

Η σειρά με την οποία εφαρμόζουμε οι περισσότερες τα προϊόντα του μακιγιάζ στο πρόσωπό μας είναι πάνω κάτω εξής: foundation, concealer, ρουζ, μπρόνζερ και highlighter.

Η Mary Phillips ωστόσο, ακολουθεί την αντίστροφη διαδικασία. Ξεκινά με ένα contour stick για να δημιουργήσει τις σκιάσεις και συνεχίζει με το highlighter για να δώσει φως στην επιδερμίδα.

Όπως αναφέρει η ίδια: «Αυτή η τεχνική είναι σαν να δημιουργείς πρώτα τα κόκαλα του προσώπου και έπειτα το δέρμα. Το contour stick και το highlighter είναι τα κόκαλα και το foundation είναι η επιδερμίδα».

 

@makeupbymaryphillips lmk if you have questions! First video please be nice! Lol 🥰 #maryphillipsmakeup #maryphillipshack #contourtechnique #foundationhack #makeuphack ♬ Lo-fi hip hop – NAO-K