Είναι πλέον γνωστό πως το TikTok μας ενημερώνει για τα τελευταία trends στη μοδα, και στο μακιγιάζ. Κάθε εβδομάδα προκύπτει ένα νέο τρικ που βοηθάει να πετύχουμε το look που θέλουμε, στο μακιγιάζ και τα μαλλιά.

Το πιο πρόσφατο hack αφορά στο μακιγιάζ των χειλιών και ακούει στο όνομα diamond lips. Πιο συγκεκριμένα, αυτό το μικρό τρικ υπόσχεται να κάνει τα χείλη να δείχνουν πιο ζουμερά και γεμάτα, χωρίς να απαιτεί ιδιαίτερες δεξιότητες στο μακιγιάζ.

How – to

Αντλώντας έμπνευση από τη λάμψη των διαμαντιών, απλώνετε μία ασημί σκιά στην “καρδούλα” του άνω χείλους και στο κέντρο του κάτω. Στη συνέχεια, σχεδιάζετε το περίγραμμα των χειλιών με ένα nude μολύβι και γεμίζετε με ένα gloss.

Το λαμπερό τελείωμα κάνει τα χείλη να δείχνουν στη στιγμή πιο ζουμερά, ενώ η έξτρα λάμψη από τη σκιά τα κάνει να δείχνουν ακόμα πιο σαρκώδη, χωρίς να έχει χρειαστεί να εφαρμόσετε κάποιο plumping προϊόν που ερεθίζει τα χείλη για να αυξήσει τον όγκο τους.

@evalarosaxo New obsession #makeup #makeuptutorial #makeuphacks #beauty #girls #lips ♬ original sound – bestspedup

@stephanieahn tried the diamond lips trend 💎 i’m obsessed #diamondlips #makeup #makeuptutorial #trend ♬ Boy’s a Liar Pt. 2 – PinkPantheress & Ice Spice