Μπορεί τα lip glosses και τα balms να έχουν την τιμητική τους τις τελευταίες σεζόν, είναι γεγονός όμως ότι τα matte lipsticks έχουν κάνει δυναμικό comeback, με κύριο προτέρημά τους τη διάρκεια. Και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνει και η Δούκισσα Νομικού, που μόλις αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της κραγιόν, που δεν αποχωρίζεται ποτέ τον τελευταίο καιρό. Είναι ματ, χαρίζοντας ένα σχεδόν ανεξίτηλο αποτέλεσμα με διάρκεια πολλές ώρες.

Η κοσμετολογία έχει εξελιχθεί τόσο πολύ που πλέον τα υγρά, ματ κραγιόν περιέχουν ενυδατικά στοιχεία για σούπερ ενυδάτωση και απαλότητα στα χείλη. Όπως ακριβώς συμβαίνει και με το αγαπημένο liquid lipstick της Δούκισσας Νομικού, που μπορεί να ανήκει στα ματ κραγιόν, περιέχει ωστόσο υαλουρονικό οξύ για ακόμα μεγαλύτερη ενυδάτωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

Πρόκειται για το Infallible Matte Resistance Liquid Lipstick της L’Oréal Paris που χαρίζει ένα ματ φινίρισμα που διαρκεί έως και 16 ώρες, ενώ προσφέρει έντονη απόδοση χρώματος μόνο με ένα πέρασμα. Στην ουσία, έχεις έντονο χρώμα που δεν μεταφέρεται και δεν λερώνει ενώ διατηρείται παράλληλα στα χείλη σχεδόν όλη μέρα.