Για ακόμα μία φορά, η Emily in Paris επέστρεψε με ξεχωριστές ιστορίες, ερωτικά μπερδέματα και φυσικά με μοναδικά και εντυπωσιακά σύνολα καθώς και με γεμάτα έμπνευση χτενίσματα και makeup looks, τα οποία δεν μας άφηναν να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω μας, ενώ παράλληλα αποτέλεσαν και έμπνευση για τις επόμενες εμφανίσεις μας.

Η makeup supervisor της σειράς, Aurélie Payen, δήλωσε ότι αυτήν τη σεζόν ήθελαν να αναδείξουν περισσότερο τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Συμπλήρωσε λέγοντας πως, η Emily πλέον ακολουθεί τον παριζιάνικο τρόπο ζωής και δίνει έμφαση στην κλασική γαλλική ομορφιά.

Η αλλαγή στο χτένισμα της Emily

Η μεγαλύτερη αλλαγή στην εμφάνιση της Emily είναι οι αφέλειες. Αν και το υπόλοιπο χτένισμα παραμένει σχετικά το ίδιο οι αφέλειες είναι αυτές που προσθέτουν μια νότα γαλλικής κουλτούρας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rob Zangardi (@robzangardi)

Το έντονο κόκκινο κραγιόν της Emily

Η Emily είναι μια δυναμική και ισχυρή γυναίκα, έτσι η makeup supervisor του show ήθελε το μακιγιάζ της να την αντιπροσωπεύει. Η ίδια υποστηρίζει μάλιστα πως στη Γαλλία μπορούμε να δούμε συχνά γυναίκες επιχειρηματίες να φορούν κόκκινο κραγιόν για να υποδηλώσουν τη δύναμη και την εμπιστοσύνη που αποπνέουν στο χώρο εργασίας τους.