Τα τελευταία χρόνια η τάση στα φρύδια τα θέλει με φορά προς τα πάνω. Τα feathered brows είναι μια τάση που κυριαρχεί τώρα στο TikTok και μας αποκαλύπτει τι ψάχνουν όλες αυτή τη στιγμή.

Τα feathered brows θα μπορούσαμε να πούμε πως, εν μέρει, έγιναν τάση χάρη στη Hailey Bieber, ενώ όπως μπορεί κανείς να φανταστεί από το όνομα «feathered brows» σημαίνει «ελευθερία», φυσικό φτερωτό αποτέλεσμα και no makeup makeup look.Όπως επιβεβαίωσε και η makeup artist/ brow expert, Robin Evan, στο Brydie, η υπερπροσπάθεια τα φρύδια μας να είναι συμμετρικά και με τέλειο σχήμα ανήκει πια στο παρελθόν και θέση παίρνει το υγιές και «φτερωτό» στυλ των φρυδιών.

Αυτό σημαίνει με απλά λόγια πως αρκεί μόνο να χτενίσετε τα φρύδια σας προς τα πάνω, δίνοντάς τους ένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς ολόισιες γραμμές και χοντροκομμένου σχήματος με γωνίες.

Πώς θα υιοθετήσετε την τάση feathered brows

Ξεκινώντας, πάρτε μια χτένα, ένα βουρτσάκι για φρύδια και χτενίστε τα. Δεν χρειάζεται οι τρίχες να είναι χτενισμένες ευθεία, καθώς αυτό δεν θα φαίνεται φυσικό όπως θέλουμε.

Η ιδέα είναι να δημιουργηθεί μια «οδοντωτή άκρη» παρόμοια με εκείνη ενός φτερού, εξ ου και η ονομασία της τάσης.

Επίσης, δεν χρειάζεται αν έχετε ένα πλούσιο φρύδι για να υιοθετήσετε το trend. Αν έχετε κενά στο φρύδι σας μπορείτε να προσθέσετε ελάχιστο μολύβι, ώστε να καμουφλάρετε τα κενά και να συνεχίσετε χτενίζοντας τα φρύδια σας και προσθέτοντας το ειδικό τζελ ώστε να μείνουν εκεί που θέλετε.

@stxph.h i love how feather brows give the illusion that i have thick eyebrows #fypシ #browroutine #featherbrows #soapeyebrowroutine ♬ virgo – Jadu Jadu