Ο χειμώνας μας επιτρέπει να είμαστε λίγο πιο «femme fatale». To μακιγιάζ που ταιριάζει σε ένα τέτοιο look είναι φυσικά το eyeliner στα μάτια και το κόκκινο στα χείλη.

Είναι απλό να το πετύχετε, φτάνει να μην είστε υπερβολική και αντί για μοιραία βγείτε απλά γελοία. 

Το βασικότερο βήμα για να αναδειχθεί αυτό το make up είναι να επιτύχουμε ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα μας και να καλύψουμε τις ατέλειες. Αφού έχετε καθαρίσει καλά το δέρμα σας απλώστε στο πρόσωπο ένα καλυπτικό foundation σε υγρή μορφή που θα καλύψει αλλά θα είναι συγχρόνως και ενυδατικό για να μην μοιάζει ψεύτικη η όψη σας.

Βάλτε σε όλο το κινητό βλέφαρο μια χρυσή σκιά και μετά σχηματίστε την γραμμή του eyeliner ακριβώς όπως δείχνει η φωτογραφία.

Μπορείτε να ολοκληρώσετε το look σας με ένα κόκκινο κραγιόν. Ένα gloss σε φλογερή κόκκινη απόχρωση ολοκληρώνει και απογειώνει το μακιγιάζ των χειλιών σας.

 Αν θέλετε να είναι πιο γήινο το look σας, τότε απλά επιλέξτε κραγιόν σε φυσικούς τόνους όπως είναι το μπεζ ή ένα απαλό πορτοκαλί.

Τέλος, για να προβάλετε τα ζυγωματικά σας χωρίς να φορτωθεί το ήδη έντονο make up περάστε με ένα πινέλο για ρουζ μικρή ποσότητα από terracotta .Θα δημιουργήσετε έτσι την ψευδαίσθηση των έντονων φυσικών ζυγωματικών.