Η Ελένη Φουρέιρα μετά την γέννηση του γιου της επέστρεψε στα δρώμενα, κάνοντας ένα δυνατό comeback.Από την μία η περιοδεία από την άλλη η beauty συνεργασία με την M·A·C Cosmetics Greece.

Το απόλυτο makeup brand που υποστηρίζει την ελευθερία της έκφρασης και κάθε εκδοχή της ομορφιάς ανεξαρτήτως φύλου, γένους και ηλικίας, συναντά την καταξιωμένη performer και πρέσβειρα των ίδιων αξιών.

«Η ένταξη ενός icon όπως η Ελένη Φουρέιρα στην ομάδα μας, αποτελεί το απόλυτο match για μια εμβληματική μάρκα όπως είναι η M·A·C και σηματοδοτεί μία νέα εποχή. Ήρθε η στιγμή που το απόλυτο makeup brand συναντά το απόλυτο pop idol!» δήλωσε η Σοφία Μουσδράκα, Brand General Manager M·A·C & Bobbi Brown Balkans

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Η ανατρεπτική συνεργασία της Ελένης Φουρέιρα με τη M·A·C αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τη μάρκα, καθώς η Ελένη εκπροσωπεί έναν ισχυρό και ανεξάρτητο γυναικείο ρόλο με αυθεντικότητα και αυτοπεποίθηση, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει σε κάθε της εμφάνιση μια έντονα artistic διάθεση χωρίς όρια και περιορισμούς.

«Είμαι ενθουσιασμένη για τη συνεργασία αυτή και με πολλή χαρά γίνομαι μέρος της οικογένειας της M·A·C Cosmetics Greece. Πάντα αποτελούσε την πρώτη μου επιλογή στο makeup τόσο για την καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων της, όσο και για τις αξίες που είναι στην καρδιά αυτού του brand. Είμαι περήφανη που από εδώ και πέρα θα μοιράζομαι την αγάπη μου για τη M·A·C με τον δικό μου κόσμο.» δηλώνει η Ελένη Φουρέιρα.