Η Hailey Bieber είναι το αγαπημένο μας beauty icon. Η ίδια διατηρεί μία πολύ καλή σχέση με τους fans της μέσα από τα social media και φροντίζει να μοιράζεται όλες τις λεπτομέρειες της ρουτίνας της αλλά και τα μυστικά. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που η Bieber αποκαλύπτει και τα αγαπημένα της προϊόντα μακιγιάζ καθώς επίσης και τον τρόπο εφαρμογής.

Σε ένα από τα τελευταία video που ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok δείχνει πώς δημιουργεί το iconic glow make up που έγινε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις την περασμένη χρονιά και παραμένει και το 2023. Η λεπτομέρεια που θα σε εντυπωσιάσει είναι ο τρόπος να χαρίζει στα χείλη της το λαμπερό και απόλυτα φυσικό look. Δεν αποχωρίζεται ποτέ το lip balm της δικής της σειράς και προκειμένου να τονίσει και να χαρίσει τέλειο σχήμα στα χείλη χρησιμοποιεί τις αποχρώσεις Cannes και Cherry Skies του NYX Suede Matte Lip Liner.

@haileybiebera little glowy makeup vibe ✨🦋♬ Snooze – SZA

Και το καλύτερο;  Το συγκεκριμένο μολύβι χειλιών στοιχίζει λιγότερο από 5 ευρώ και δεν μένει παρά να το αποκτήσεις αμέσως τώρα.