Η Hailey Bieber εκτός από super model είναι πλέον και μία επιτυχημένη επιχειρηματίας καθώς τα κέρδη της από το beauty brand «Rhodes» που δημιούργησε το 2020 είναι τεράστια.

Η Hailey Bieber έχει υπάρξει και παραμένει μούσα των διασημότερων make up artists αν και η ίδια στην τελευταία της συνέντευξη αποκάλυψε πως η μεγάλη της αγάπη είναι τα προϊόντα περιποίησης. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη τάση της χρονιάς που έγινε viral και υιοθέτησαν όλα τα κορίτσια, διάσημα και μη. Κι ο λόγος για το glazed donut look στα νύχια που χαρίζει φυσική λάμψη και εφέ.

Και τώρα έρχεται με το πιο έξυπνο και εύκολο τρικ που προσφέρει την απόλυτη πινελιά λάμψης στο βλέμμα. Το έμαθε από τους experts και πρόκειται για το eye gloss. Πώς θα το κάνετε κι εσείς; Θα χρειαστείτε ένα διάφανο gloss που θα εφαρμόσετε στα βλέφαρα δημιουργώντας λαμπερό φινίρισμα ειδικά όταν πέφτει το φως στα μάτια σας. Μπορείτε να το απλώσετε μόνο του, πάνω από την αγαπημένη σας σκιά ή όπως το απλώνει η Bieber ψηλά στα ζυγωματικά της αντί για highlighter καθώς επίσης και στο μέτωπο.