Το μακιγιάζ που βλέπετε στην εικόνα το δημιούργησα με την τελευταία τάση στο χώρο της ομορφιάς . Το strobing είναι η νέα τεχνική μακιγιάζ που οπωσδήποτε πρέπει να γνωρίζεις . Ξεχάστε οτιδήποτε είχατε διαβάσει , ακούσει , παρακολουθήσει για τις φωτοσκιάσεις.

Δίνοντας έξτρα λάμψη σε συγκεκριμένα σημεία στο πρόσωπο μας , μπορούμε να αποκτήσουμε νεανική, δροσερή , ξεκούραστη όψη . Πιστέψτε με είναι η καταλληλότερη εποχή να τολμήσετε το strobing look. Αυτό συμβαίνει διότι , (λίγο-πολύ) έχουμε ακόμη ηλιοκαμένη όψη από τις καλοκαιρινές μας διακοπές.
Το δέρμα μας δίνει την εντύπωση ότι έχουμε εφαρμόσει ένα ελαφρύ foundation ή μία BB κρέμα .

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα λάμψης είτε σε κρεμώδη είτε σε μορφή πούδρας, ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας.

Βέβαια, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως και αντί για «δροσερό» βγείτε με «ιδρωμένο» look είναι σημαντικό όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ να το κρατήσετε σε matte τόνους.

Χρησιμοποιήστε προϊόντα λάμψης τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τον χρωματικό τύπο του δέρματός σας . Αποφύγετε το αφύσικο παγωμένο look των ‘90s.
Εάν έχετε ανοιχτό προς μεσαία απόχρωση δέρματος ,( Light-Medium skin) επιλέξτε προϊόντα λάμψης σε ροζ-σαμπανιζέ τόνους . Σε πιο σκούρα δέρματα επιλέξτε σε χρυσούς τόνους .

Για ένα απόλυτα επιτυχημένο strobing make up ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1) Εφαρμόστε τη λάμψη κάτω από το υψηλότερο σημείο του τόξου των φρυδιών σας.
2) Στην εσωτερική γωνία των ματιών σας.
3) Επάνω στα ζυγωματικά.
4) Κατά μήκος και επάνω στην κορυφή της μύτης.
5) Στην «καρδούλα» των χειλιών σας, και
6) Παράλληλα προς τα χείλη επάνω από το πιγούνι σας.

Extra tips :

  • Εάν θέλετε ένα μακιγιάζ για μία πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας (όπως το να ντυθείτε νυφούλα) ,τότε το strobing δεν είναι για εσάς . Ακολουθήστε τον παραδοσιακό δρόμο των φωτοσκιάσεων για πιο σμιλευμένο πρόσωπο .
  • Εάν έχετε έντονες γραμμές στο «πόδι της χήνας» αποφύγετε τη λάμψη στο σημείο αυτό, διότι θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα .

Όταν όλες στα social media θα μιλούν και θα ανεβάζουν φωτογραφίες με #strobing, εσείς φίλες μου να θυμάστε ότι το διαβάσατε πρώτες εδώ.

Φιλιά από εμένα μέχρι το επόμενο ραντεβού ομορφιάς μας!

Απο την beauty editor του govastileto.gr Ρούλα Λαμπράκη