Οι γήινες αποχρώσεις τη φετινή σεζόν είναι η απόλυτη τάση στο μακιγιάζ. Η σοκολάτα και ο καφές είναι οι βασικές πηγές έμπνευσης και τα it girls υιοθετούν απίθανα looks που γίνονται viral.

H Chiara Ferragni πρόσφατα δοκίμασε το espresso make up trend που θα δεις παντού.

Η Ιταλίδα influencer και επιχειρηματίας έχει ένταση στο βλέμμα με ματ σκιές σε espresso αλλά και nude αποχρώσεις. Τις συνδύασε με τον ίδιον τόνο στα χείλη αλλά με super λαμπερό φινίρισμα.

How-to

Για να πετύχεις το espresso makeup θα χρειαστείς όλες τις σκούρες αποχρώσεις του καφέ. Καφέ μολύβια, eyeliners και eyeshadows με shimmer ή χωρίς θα συνδυαστούν μεταξύ τους και θα δημιουργήσουν ένα έντονο και σέξι βλέμμα.

Το espresso makeup ταιριάζει τέλεια σε καστανά και μαύρα μάτια, άλλα θα δημιουργήσει την τέλεια αντίθεση με μελί και πράσινες αποχρώσεις. Ο συνδυασμός με καστανοπράσινα μάτια θα χαρίσει ένα cat eye look, τραβώντας όλα τα βλέμματα.

Η βάση του espresso makeup είναι σε ουδέτερο τόνο, με ελαφριές στρώσεις. Σκοπός σε αυτό το trend είναι να δώσουμε έμφαση στο βλέμμα, αφήνοντας τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά με απαλές και ουδέτερες υφές.