Έχουμε αρχίσει και επίσημα να μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα αλλά ποτέ δεν είναι αργά για λίγα ακόμα ψώνια.

 Οι περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν πρώτα δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα και αφήνουν στο τέλος την επιλογή γι’αυτούς.

Σε αυτή την περίπτωση, θα θέλαμε να σας δείξουμε τα φετινά σετ μακιγιάζ της Estee Lauder. Όπως κάθε χρόνο περιλαμβάνουν διάσημα προϊόντα και είναι ιδανικά για ολοκληρωμένο μακιγιάζ.

Η περιορισμένης κυκλοφορίας Ready to Glow παλέτα περιλαμβάνει 7 λαμπερές αποχρώσεις για τα μάτια και τα μάγουλα και έρχεται σε ροζ χρυσή θήκη.

 Αν αγαπάτε τα προϊόντα για τα χείλη, το Pure Color Envy Sculpting Gloss collection είναι τέλεια επιλογή για εσάς.

Περιλαμβάνει έξι ενυδατικά gloss σε μοναδικές αποχρώσεις. Η εταιρία λάνσαρε τρία σετ με όλα τα απαραίτητα προϊόντα για ένα γοητευτικό μακιγιάζ ματιών.

Όλα περιέχουν μια μικρή παλέτα σκιών με δύο αποχρώσεις (full size), την Sumptuous extreme lash multiplying volume mascara στην μαύρη απόχρωση (Full-Size) και το Double wear stay-in-place μολύβι (deluxe travel size). Θα βρείτε και τρία σετ για τα χείλη. Κάθε ένα περιλαμβάνει ένα κραγιόν και ένα lip gloss σε κανονικό μέγεθός και ένα μολύβι χειλιών σε deluxe μέγεθος. Οι αποχρώσεις είναι μπεζ, ροζ και κόκκινο.