Το Jelly Makeup αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στα beauty looks τους ανοιξιάτικους μήνες του 2024. Αυτή η τάση οφείλεται κατά μία έννοια σε ένα από τα τελευταία λανσαρίσματα της Milk Makeup, το Cooling Water Jelly Tint, το οποίο, αν και δεν είναι ακόμα διαθέσιμο στην Ευρώπη, έχει γίνει ήδη viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο TikTok ο αριθμός των προβολών του έχει ήδη φτάσει το 1 εκατομμύριο. Η δημοτικότητα αυτού του ρουζ (που είναι κατάλληλο και εφαρμογή στα χείλη) έγκειται τόσο στην εκπληκτικά απαλή και αναζωογονητική υφή του, που αποτελείται από vegan κολλαγόνο, θαλασσινό νερό και αλόη βέρα και στα τέσσερα διαφορετικά χρώματα του στο όνομα που ήδη παραπέμπει στην καλοκαιρινή περίοδο (Burst, Spritz, Splash, Chill).

Οι οίκοι Gucci , Clarins και Lancôme έχουν επίσης πρόσφατα λανσάρει λάμψεις σε φρουτένιες αποχρώσεις. Ο πρώτος, με τα διάφανα beauty gloss του, ο δεύτερος με το λαχταριστό cherry red lip water και τέλος, η Lancôme που αποκάλυψε τα Juicy Tubes της με υδατικές υφές διαθέσιμη σε 5 αστραφτερά χρώματα. Ενώ στα ανοιξιάτικα λανσαρίσματα αναμένουμε να δούμε πολλές ακόμα jelly προτάσεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yana ✨ (@yannalinnaa)