Ξεκίνησε τη Δευτέρα η εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι όμως λίγο πριν πραγματοποιήθηκε το Vogue World catwalk όπου πασαρέλα ήταν η ιστορική Place Vendome. Οι διασημότερες γυναίκες στον κόσμο περπάτησαν είχαν τον ρόλο μοντέλου παρουσιάζοντας δημιουργίες γνωστών οίκων. Μεταξύ τους και η Katy Perry, η οποία φόρεσε ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα που συνδύασε με το πιο συγκλονιστικό beauty look που έχεις δει τελευταία.

Υπεύθυνος για το τέλειο wet look ήταν ο Δημήτρης Γιαννέτος ενώ το smokey, δραματικό eye make up look δημιούργησε ο Michale Anthony. Ο hairstylists της άφησε τα μαλλιά ελεύθερα και ανεπιτήδευτα με wet εφέ και ελαφρώς ανασηκωμένη κορυφή. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τόσο του καλοκαιριού όσο και του ερχόμενου φθινοπώρου που ταιριάζει από το κόκκινο χαλί μέχρι τις βραδινές εξόδους στο νησί, σύμφωνα με τους experts.

Ο make up artist με τη σειρά χρησιμοποίησε γήινες αποχρώσεις με shimmer με το μπρονζέ να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Με ντεγκραντέ εφέ και μεγάλη ένταση είναι ένα από τα ωραιότερα looks του φετινού καλοκαιριού.