μεγάλη επιστροφή του lip gloss ξεκίνησε πριν λίγο καιρό και κορυφώθηκε φέτος το καλοκαίρι, με πολλά beauty brands να κυκλοφορούν είτε νέα προϊόντα με γυαλιστερό φινίρισμα, είτε να επανακυκλοφορούν παλιά best sellers, που άδειαζαν μαζικά από τα ράφια πριν από 20 χρόνια. Τα ματ χείλη σε καραμελένιες και απαλές ροζ αποχρώσεις δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα, ωστόσο η

Η νέα τάση που κάνει θραύση στο TikTok θέλει τα χείλη ογκώδη, γυαλιστερά και πιο εντυπωσιακά από ποτέ. Το trend αυτό έχει μάλιστα όνομα κι ονομάζεται latex lips.

Πώς να πετύχουμε την τάση

Χρησιμοποιούμε μία ελαφριά βάση, φτιάχνουμε τα φρύδια μας, χτενίζοντάς τα προς τα πάνω ή βάφοντάς τα ελαφριά με τον τρόπο που προτιμάμε και δίνουμε έμφαση στα χείλη.

Για να πετύχει η προσπάθεια, πρέπει να χείλη να είναι απαλά και πολύ καλά ενυδατωμένα. Με ένα μολύβι χειλιών στο φυσικό χρώμα τους ή στο χρώμα που έχουμε επιλέξει να τα βάψουμε, δημιουργούμε ένα περίγραμμα ώστε να ξέρουμε τι έχουμε να γεμίσουμε με χρώμα. Στη συνέχεια, βάζουμε μία στρώση από το υγρό κραγιόν που επιλέξαμε, ταμπονάροντάς την απαλά, ώστε να κρατηθεί το χρώμα στα χείλη, και το αφήνουμε να στεγνώσει. Συνεχίζουμε με μία ακόμα στρώση, με περισσότερο προϊόν αυτή τη φορά.

Μόλις στεγνώσουν εντελώς τα χείλη, παίρνουμε το lip gloss που έχουμε επιλέξει και γεμίζουμε την επιφάνειά τους με το προϊόν. Για πιο έντονο αποτέλεσμα, βάζουμε λίγη παραπάνω ποσότητα προϊόντος στο κέντρο του άνω και κάτω χείλους. Αν χρειαστεί, με λίγο concealer και ένα λεπτό πινέλο, διορθώνουμε το εξωτερικό περίγραμμα των χειλιών.

Τα latex lips είναι πολύ εντυπωσιακά στο έντονο κόκκινο χρώμα και τις πιο σκούρες αποχρώσεις του.

@victorialyn Latex lip combos!💄👄💦 Which color was your fav? #makeup #beauty #lipstick #lipgloss #latexlips ♬ Lo-fi hip hop – NAO-K