Η Naomi Campbell το Σαββατοκύριακο ήταν καλεσμένη στο Grand Prix της F1 του Άμπου Ντάμπι και από την εμφάνισή της ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν τα υπέροχα ζυγωματικά της, τα οποία δημιούργησε χρησιμοποιώντας μόνο το ρουζ και την τεχνική εφαρμογής σε σχήμα C.

«Εκτός από την εφαρμογή ρουζ στα ζυγωματικά της, η Naomi πρόσθεσε επίσης το ίδιο χρώμα στα βλέφαρά της, το οποίο είναι γνωστό ως «draping»», ανέφερε η make-up artist Τζέμα Πις.

«Εκτός από το ότι δείχνει πραγματικά φρέσκο, σου δίνει ένα ανανεωμένο αποτέλεσμα. Η Naomi, με τα εκπληκτικά ζυγωματικά της, δεν το χρειάζεται πραγματικά, αλλά είναι ένα υπέροχο κόλπο αν θέλεις να βελτιώσεις τη δομή των οστών σου απρόσκοπτα χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις επιπλέον προϊόντα περιγράμματος».

Όσο για την τοποθέτηση του ρουζ;

Κράτησέ το ψηλά στα ζυγωματικά. Το αποτέλεσμα μοιάζει λίγο με όταν δένεις τα μαλλιά σου,  ανασηκώνει το πρόσωπο και σου δίνει φυσικά μια πιο σμιλεμένη εμφάνιση.

Όσον αφορά στην επιλογή της απόχρωσής σου, επίλεξε μια που μπορεί εύκολα να φορεθεί και στα βλέφαρά σου, οπότε θα ήταν εξαιρετική μια απόχρωση με καφέ υποτόνους καθώς θα ισορροπήσει με τους φυσικούς τόνους της επιδερμίδας σου.