Ένα βλέμμα που μαγνητίζει είναι πάντοτε το ζητούμενο στο μακιγιάζ. Μερικές φορές δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από ένα μαύρο μολύβι και μία καλή μάσκαρα για να τονίσουμε τα μάτια μας.

H μάσκαρα είναι σίγουρα το αγαπημένο προϊόν μακιγιάζ των περισσότερων γυναικών μετά το κονσίλερ και το ρουζ.

Το βίντεο που εντοπίσαμε στο Instagram δείχνει ότι δεν πρέπει να εφαρμόζουμε την μάσκαρα βιαστικά και με πολλές στρώσεις. Αντίθετα, αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να εφαρμόζουμε την μάσκαρα από τις ρίζες των βλεφαρίδων μέχρι τις άκρες με αργή κίνηση για να δίνουμε ένταση στο βλέμμα.

Αν θέλoυμε να δημιουργήσουμε ένα ακόμα πιο καθηλωτικό βλέμμα, περνάμε μια δεύτερη στρώση στις βλεφαρίδες του επάνω βλεφάρου για να σετάρουμε την εφαρμογή. Με απαλές πάντα κινήσεις από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.

Ο σωστός τρόπος εφαρμογής της μάσκαρα για βέλτιστο αποτέλεσμα στις βλεφαρίδες διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα. Αν θέλετε να έχετε ένα έντονο βλέμμα πρέπει να απλώσετε τη μάσκαρα από την ρίζα μέχρι την άκρη με αργή κίνηση και ποτέ μια βιαστική. Στη συνέχεια μπορείτε να απλώσετε ξανά τη μάσκαρα για τη δεύτερη στρώση, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο: