Δεν υπάρχει σεζόν που να μην συμπεριλαμβάνει το eyeliner ανάμεσα στα trends της, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και αυτό από μόνο του αποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο προϊόν μακιγιάζ ήταν, είναι και θα είναι στα βασικά του νεσεσέρ μας.

Μπορεί να έχετε δει εκατοντάδες tutorials για το πώς θα δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό eyeliner, όμως το πιο πρόσφατο hack έρχεται από το TikTok και το λατρέψετε!

Πρόκειται για ένα φίλτρο το οποίο δημιουργήθηκε από την Grace M Choi και θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα υπέροχο eye look που ταιριάζει και με το σχήμα του προσώπου σας. Γιατί το μυστικό του eyeliner κρύβεται στη συμμετρία με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά.

Οι περισσότερες γυναίκες που δοκίμασαν το φίλτρο στην εφαρμογή χρησιμοποιούσαν υγρό eyeliner. Μόλις πατήσετε κλικ πάνω στο φίλτρο, το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσετε είναι το φίλτρο που θα απλωθεί πάνω από τα μάτια και τη μύτη σας και έχει τρεις διαφορετικές γραμμές (ροζ, κίτρινο και μπλε) που προεξέχουν στην άκρη του ματιού σας. Αυτές οι τρεις γραμμές θα σας κατευθύνουν και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι απλά υπέροχο!

Δείτε το eyeliner που σχηματίστηκε με τη βοήθεια του φίλτρου και χωρίς!